Susnet

2007-05-02

Ordentlig skogstur

Första maj körde jag och Puffert-Magnus en ordentlig tur kring Råberget lite utanför Piteå. Supermulligt på alla sätt och vis förutom att orken för längre turer inte är riktigt på topp. Trevligt superteknisk hojning, lite upp, lite ner, två snickers och sköna snackpauser. Allt man kan begära av en cykeltur i skogen. Shortspremiär blev det också! Jag fuskade i och för sig lite med ett par 661 Kyle Strait knäskydd som knävärmare...gosigt. Förvånande bekväma även för att trampa runt några timmar, rekommenderas starkt. Inte ens dåliga mobilbilder lyckades någon av oss ta. Själv hade jag fullt upp med att njuta. Och i dag kändes det faktiskt lite i benen i uppförsbackarna på väg till dagis...fler långturer behövs!

3 kommentarer:

  1. 661 Kyle Strait, är de bättre än Rally FR? Mina knäskydd har börjat bli lite slitna invändigt och svidskaver numer vid långcykling om jag inte har något under dem.

    SvaraRadera
  2. Jag har ju ett par RaceFace Rally jag med och de är ju verkligen benskydd. Straitgrejerna skyddar bara knät, iofs inklusive sidorna. Mycket smidigare och svalare än RaceFace-skydden. Rätt lagoma för stökig stigåkning. Bra knävärmare också :-)

    SvaraRadera
  3. Ah, då kör jag vidare med Rally. Det är skönt med smalbensskydd när det är snårigt eller fullt med nässlor. :D

    SvaraRadera