Susnet

2009-09-05

Rehab

Värsta svullnaden över fotleden har gått ner och det smärtfria rörelseomfånget blivit större så i går skaffade jag en balansplatta. Axeln motionerar jag med gummiband, svagaste sorten än så länge. Jag är väl tillbaka till normal (nja, så bra som det blir i alla fall) funktion vilket år som helst nu...
Nä, så bitter är jag inte. Vurpor/cyklad timme-förhållandet är fortfarande lågt. Det är bara lite olyckligt att jag tenderar att skrota så ordentligt när det väl händer :-) Visst är det lite motigt att gå så drastiskt tillbaka efter att ha varit i rätt ok form rent styrkemässigt då mitt hemma-cross-fittande faktiskt har gett resultat. Nu lär det dröja innan jag kan uppta det på allvar igen. Men förhoppningsvis kommer rehaben tillbaka till en axel och fotled jag kan lita på att gå någorlunda fort tack vare ett hyfsat utgångsläge.
Cykling då? Nja, till och från jobbet på vägen går bra men skogen håller jag mig borta från. Favoritskogscykeln är för övrigt såld och SXTn hoppas jag bli av med snart också. Troligen ryker Gloryn den med, i alla fall ramen. Och Marinen. Och P.2an. Jag har en lös plan att minska beståndet till tre cyklar i stället för fem.

4 kommentarer:

 1. Aj fasen... Var det efter din vurpa som du skrev om för länge sedan?

  Jag har nästan börjat fundera på att öka mitt cykelbestånd, skulle vara kul med en med lite mer slag så man kan köra lite utför så din Glory får du en femhundring för ;o)

  Vilka hojar blir det kvar isf?

  SvaraRadera
 2. Nej för tusan, i Åre för snart två veckor sen.

  Jag är sugen på nya Gloryn om ramen kostar rimligt. Och en stigcykel måste jsg ju ha, typ 140-150 mm. Och om P.2an och Marinen får gå så blir det någon bus-ht som går att pendla lite på.

  SvaraRadera
 3. Trist det där Micke, hoppas på ett snabbt tillfrisknande!

  Ju mer erfaren man är på cykeln desto mer sällan kraschar man, fast när man väl går omkull blir konsekvenserna svårare. Det är väl farten som ökar tänker jag...

  För inte kan det väl vara Micke som börjar bli gammal och skör?

  SvaraRadera
 4. Gammal och skör? Hur tänkte du nu?!? Jag gillar ditt första resonemang bättre :-)

  SvaraRadera