Susnet

2010-04-25

Tur till stan

Igår hojade jag och Lo till stan och gick på bio. Trailgatorn funkar verkligen grymt bra. Lo kan vila när han vill (förvånansvärt sällan) och framför allt kan han inte vingla ut i vägen. Lo tycker det är kul och satt där bak och sjöng och hejade på allt och alla :-) En sak är säker, man passerar inte obemärkt med en dylik anordning med en högljutt sjungande fyraåring i änden!

5 kommentarer:

 1. Har funderat på någon av alla dessa varianter av "cykelbogsering". Hur tycker du den funkar? Är det jobbigt att koppla på/av? Kör du omkring med armen på pendlar hojen även de gånger du inte ska bogsera Lo, eller skruvar du dit den då?

  SvaraRadera
 2. Jag kör inte omkring med armen på hojen utan monterar den när vi ska använda den. Det är snabbfäste så det tar inte länge att montera på vuxencykeln. Armen väger bly och kan vibrera och låta lite när man sätter den i "vilofästet" så jag skulle inte vilja hoja omkring med den hela tiden. Likaså är det snabbfäste mot barncykeln så det är fort gjort att koppla ihop/isär men stöd på båda cyklarna är nästan ett måste om händerna ska räcka till.
  Det var meckigt att installera/justera fästet på barncykeln men när det väl är gjort är det rätt smidigt att använda grejerna.
  Cykelupplevelsen är lite speciell, lite som att dra en BOB (enhjulig kärra) fast "lasten" lever och kan luta sig lite oväntat. Och sjunga :-)

  SvaraRadera
 3. Tar du med armen till Åre så kan jag ta rygg på dig under Avalanche! :D

  SvaraRadera
 4. Citerat ur produktinformationen:
  # Får användas till barn upp till 32kg.
  # Den vuxne måste väga minst dubbelt så mycket som barnet.

  ;-)

  SvaraRadera
 5. Oj, ska du upp i 200 kg till augusti är det bäst du sätter fart bums!

  SvaraRadera