Susnet

2007-06-17

Decimerad gubbdag på Kanis


Efter kraftigt manfall skulle vi bara bli två för den tänkta gubbdagen på Kanisberget. Jag anlände 10:20 (sorry igen att jag blev sen) och möttes av ogami-Olov som varit på plats sen lite innan 10. Efter lite hejhej och allmänt småprat hakade vi fast liftpinnarna och lät oss bogseras upp. Kanis visade sig från sin bästa sida med sol och lagom sval temperatur.
Olov rullade en Gary Fisher GED, GED är visst GF-språk för busig hardtail med mycket gaffel, som såg trevlig ut. I motsats till mig som leker Stormtrooper körde Olov manligt skyddslöst så när som på skejtpottan. För detta fick han böta lite hud efter att ha synat marken några gånger och benskydd ligger visst på inköpslistan nu.
Efter lite övervägande och "coaching" bestämde sig Olov för att testa Väggen för första gången och gjorde det med den äran, fotot visar andra vändan. Snyggt kört Olov!

3 kommentarer:

 1. Manlig och manligt... mest korkat, benskydd står högst på inköpslistan...:)

  Och tack utan din coaching hade jag aldrig vågat.

  SvaraRadera
 2. Jag tröttnar aldrig att titta på den där väggen, den är ju helt galen! Fast det ser ut att bli rätt hårt när man ska ned på marken igen, vinkeln är ju inte den bästa?

  SvaraRadera
 3. Den är verkligen maffigast!
  Återkomsten till marken är inte så farlig men visst, man måste trycka ifrån rätt bra från väggen annars smäller det onödigt i hojen.

  SvaraRadera