Susnet

2007-06-27

Trevlig överraskning

En byggnad tillhörande en skola nästgårds från mig har rivits. Nu har någon använt jorden och med hjälp av traktor skapat en liten pumpslinga med några hopp, rytmsektion och en ordentlig berm. Jag såg kreationen när jag cyklade förbi tidigare i dag (stigcykling till jobbet efter lunch) och var bara tvungen att testa nu i kväll. Riktigt roligt även om hoppen skulle behöva lite ytterligare jobb. En rytmsektion, nåt hopp och en 180-graders berm till så blir det en riktigt najs pumpbana. Me like!
Under tiden jag var där dök ett gäng grabbar i tio-års åldern upp på sina dööörthojar. De var nog lite undrande över vad jag som vuxen egentligen höll på med där. När förvåningen lagt sig började frågorna: Hur mycket kostar din cykel? Hur långt kan du köra på bakhjulet? Vad kostar din cykel? Vilka trick kan du göra? Vad kostar din cykel? Hur gammal är du egentligen? Vad kostar din cykel? Just det där med vad cykeln kostar verkade vara mest intressant. Utom för en tystlåten kille som mest iakttog och sen tog fart och körde. Snygga whips och one footers som satt som fläskläppar. Allt på en alldeles alldeles för stor 26-tummare. Cool!
Efter 45 minuter och ett otal rundor hade jag mjölksyra fulla benen och kände mig allmänt slut. Det blir det nog ändring på för jag kommer hänga där många kvällar har jag på känn :-) Hoppas bara det får finnas kvar...

1 kommentar:

  1. Kollegans skateboard är äldre än de flesta personer han åker bräda med...

    SvaraRadera