Susnet

2007-12-22

Mer isåkning på årets kortaste dag

En dryg veckas ledighet inleddes i dag på bästa sätt med en fin cykeltur. Den lågt hängande och svagt glödande solen skvallrade om att det är midvintersolstånd i dag. I övrigt gjorde frånvaron av snö att det inte kändes som slutet på december. Däremot tror jag skridskofrälste Tobbe gillat turen då en vecka med plusgrader har förvandlat den lilla snö som fanns till heltäckande ispansar. Alltså blev det att kränga på riktiga isdoningar för att överhuvudtaget ta sig fram med cykel, Freddies Revenz 336 fram och Extreme 294 bak :-)Midvintersolståndet i sin svagt glödande prakt. Ljusare än så här blev det inte i dag.
Svårvallat skidföre på motionsspåret...
Konserverade löv i helt glasklar is, mycket läckert irl.
Höll inte så bra att cykla på, slapp dock bli blöt.

En liten filmsnutt för ljudets skull, Freddies låter en del när det tuggar is :-)Allt som allt en riktigt mullig tur och precis vad som behövdes efter en vecka med en snabbvisit till Götelaborrrg, förkyld Lo och allmän julhysteri.

3 kommentarer:

 1. Vilken isgata.... Själv lyckades jag vurpa idag på en isfläck á 5x2 meter. Den enda i hela Hellas idag. Pajade kameran men jag är ju så kass på att ta bilder så det gjorde kanske inget.
  God Jul och ett Gott Nytt År på dig!

  SvaraRadera
 2. Usch vad synd på kameran! God jul.

  SvaraRadera
 3. Min skridskokamrat har för många år sedan åkt skridskor på Ludvikas istäckta gator. Om det var mest underligt för honom eller den taxichaufför han körde om vet jag inte. :)

  God Jul så klart, till hela familjen!

  SvaraRadera