Susnet

2007-08-16

Konstiga begär

Det kanske låter konstigt efter axelmissödet (ja den gör fortfarande ont, nej jag kan inte cykla än) men jag har blivit jäkligt sugen på en liten bus/hopphardtail! Lagom krallig ram med riktigt korta kedjestag (sub 410mm), lågt vevparti, mtb-BB och skivfäste efterfrågas. Stål eller alu är egalt. Direkt ur huvudet kan jag tänka på Cannondale Chase, Giant STP och Transition Trail-or-Park. En Specialized P3 skulle komplettera SX-Trailen och S-Works Enduron fint i garaget men de går bort då de har osymmetrisk baktriangel som gör att det inte funkar att byta mina befintliga hjul fram och tillbaka. Diverse Kona är ju vanliga och enkla att hitta men de går också bort då de har för långa kedjestag. Just det, det ska vara billigt också, sub 2kkr, vilket gör att begagnat ligger nära till hands även om det känns halvstabilt med beggade hopp-prylar... Tips på modeller, kanske nåt från fultyskland, och konkreta annonser mottages gärna!

3 kommentarer:

 1. Jag började hoppa lite dirt med beman förut, och nu när jag har glömt hur ont det kan göra så känner jag igen suget. Kiddsen har byggt ett par hopp precis där jag bor, som tur var brukar jag inte köra med MTBn den vägen, men jag kanske borde börja med det.

  Du kan få rädda mig från DJ-träsket genom att köpa min DJ gaffel så att inte jag går och köper en matchande ram jag med. =)

  SvaraRadera
 2. You're such an dirty old fart.

  Synd att din axel är trasig ännu. :(

  SvaraRadera
 3. Hmm, DJ-gaffel säger du? Jag kan nog kanske rädda dig :-)

  SvaraRadera